Hallo, ik ben Cindy
lid sinds November 2020
your image

Woonplaats: Munstergeleen

Geslacht: vrouw

Ik ben mama van 2 kinderen, een creatieve duizendpoot en geen echte bankzitter aangezien ik wel altijd wel iets om handen heb. Voor een goed boek wil ik toch wel eens op de bank blijven zitten....maar met 2 kinderen tja had ik af en toe wat meer tijd. Ik ben werkzaam als projectontwikkelaar en daarnaast nog eigen ondernemer in tweedehands design meubilair & houseware. In mijn vrije tijd probeer ik vaak te genieten van de kleine momenten, een herfstachtige wandeling, een fietstocht met de kids, fruit plukken in de wei of gezellig samen zijn met familie en vrienden. Mijn partner en ik koken regelmatig bij kookstudio Wils. Dit is voor ons een avondje uit en in de puntjes verzorgd.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet het liefst vegetarisch maar laat het vlees niet altijd links liggen maar dan meer als toevoeging en niet als hoofdgerecht en anders schuiven we het gewoon aan de kant. Dus spekjes in een gerecht of het gebruik van bouillon of fond op vleesbasis, geen probleem.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Oproepen

Gezellige meiden/dames 30-50 gezocht voor kook club regio Sittard

Cindy, Sittard
2020-11-02

Bekeken: 471

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Mijn partner en ik koken regelmatig bij Kookstudio Wils waar op thema maar ook als kook club geboekt kan worden. De thema’s zijn heel divers van Japans, mediterraans tot de kerst buffetten en de green egg in de zomer. Bij deze kookstudio wordt alles tot aan de aangeklede kop koffie geregeld en afwassen wordt door de studio geregeld. In principe kook ja vanaf binnenkomst ca. 1,5 tot 2 uur en ga je daarna met z’n allen aan tafel. De kosten bedragen ca. € 50 op dit is incl. drank en de service en begeleiding zijn top! Ik zoek meiden/dames die het gezellig vinden om bij deze kookstudio (of andere studio) met enige regelmaat samen te koken en een gezellige groep op te bouwen. Qua frequentie denk ik aan 4-6 keer per jaar en het thema afhankelijk van hetgeen we willen. Voor een groep hebben we ca. 8 personen nodig en er hebben zich al een aantal dames gemeld. Lijkt je dit ook gezellig? Laat het me even weten.

https://www.eetclub.nl