Hallo, ik ben Gabrielle
lid sinds November 2020
your image

Woonplaats: Haarlem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 53

Hoi, ik ben Gabrielle, getrouwd en moeder van een van een 10-jarige zoon. Ik ben op zoek naar ander moeders/gezinnen met kinderen om samen dingen te ondernemen, dat hoeft trouwens niet perse met eten/koken te maken hoor. Het kan ook een andere activiteit zijn maar misschien is het wel leuk dat iemand van de club dan wat lekkers (als dan niet samen met je kind/kinderen). Ik kwam dit idee trouwens hier tegen op deze site, beter goed gejat, dan slecht verzonnen toch? ;-)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind eigenlijk alles wel lekker, nou ja, bijna dan. Vind het sowieso leuk om recepten uit andere culturen te maken en vooral te eten ;-) Maar nogmaals, het hoeft niet perse een eetclubje te zijn hoor ...
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Oproepen

Eet en/of doe clubje met kinderen ...

Ga

Gabrielle, Haarlem Heemstede
2020-11-04

Bekeken: 614

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, ik ben Gabrielle, getrouwd en moeder van een van een 10-jarige zoon. Ik ben op zoek naar ander moeders/gezinnen met kinderen om samen dingen te ondernemen, dat kan koken/bakken/eten zijn dat hoeft trouwens niet perse met eten te maken te hebben hoor. Het kan ook een andere activiteit zijn maar misschien is het wel leuk dat iemand van de club dan wat lekkers (als dan niet samen met je kind/kinderen) maakt. Ik kwam dit idee trouwens hier tegen op deze site, beter goed gejat, dan slecht verzonnen toch? ;-)

Trouwens, mensen zonder kinderen mogen natuurlijk ook reageren hoor, wil niemand uitsluiten, sorry!

https://www.eetclub.nl