Hallo, ik ben Susanne
lid sinds January 2021
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 25

Hi! Ik ben Susanne, 25 jaar en woonachtig in Amersfoort. Ik woon hier nu bijna twee jaar, maar mijn sociale kring in Amersfoort is nog klein. Ik ben dan ook op zoek naar mensen die het gezellig vinden om te borrelen of een spelletje te spelen! In mijn vrije tijd drink ik graag een wijntje of een koffie in de stad. Verder houd ik van struinen in de kringloop en klimmen in de boulderhal.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik kan niet heel goed koken, maar houd wel van lekker eten. Ik ben dan ook vooral op zoek naar mensen die het leuk vinden om een wijntje te drinken en een spelletje te spelen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Eet-/borrelclub Amersfoort

Su

Susanne, Amersfoort
2021-01-09

Bekeken: 172

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hoi allen! Ik ben Susanne en ik ben 25 jaar. Ik woon nu bijna twee jaar in Amersfoort, maar mijn sociale kring is nog wat klein. Ik ben dan ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om te borrelen en een spelletje te spelen. Echt koken kan ik niet, maar ik ben wel in voor gezellige etentjes. Ik houd ervan om nieuwe dingen te proberen. Nu zitten we natuurlijk middenin een lockdown, dus ik ben nieuwsgierig of er mensen zijn die (alvast) online kennis willen maken? Zodat we hopelijk snel in het echt kunnen afspreken! Groetjes, Susanne

https://www.eetclub.nl