Hallo, ik ben Evelin
lid sinds January 2021
your image

Woonplaats: Houten

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hoi! In oktober '21 ben ik van Amsterdam naar Houten verhuisd. In Houten/Utrecht en omgeving ken ik nog niet zoveel mensen. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren hier. Ik vind het leuk om samen te koken/ eten, drankje(s) te doen of samen sporten. Ik houd van spontane acties en bezig zijn!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen dieetwensen. En moet bekennen geen echte keukenprinses te zijn, hoop vooral leuke nieuwe mensen te leren kennen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Nieuwe mensen leren kennen, borrelen, (uit) eten en leuke activiteiten doen!

Evelin, Utrecht
2021-11-10

Bekeken: 400

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hoi allemaal! Mijn naam is Evelin, 27 jaar oud. Sinds een paar weken ben ik vanuit Amsterdam naar Houten verhuisd. Dit ligt ongeveer een half uurtje fietsen van Utrecht vandaan. Ik ben nieuw in de omgeving en het lijkt mij heel leuk om Utrecht wat meer te verkennen, en nieuwe mensen te leren kennen :) Daarom ben ik op zoek naar mensen die het gezellig vinden om samen te borrelen, restaurantjes ontdekken, spelletjes te doen (ben dol op spelletjescafé's) of iets anders. Misschien een leuk festival bezoeken, samen sporten etc. Ik sta open voor suggesties ;) Ben je nu dit aan het lezen en denk je; nou, dat lijkt mij ook hartstikke leuk! Stuur mij dan een berichtje of laat een reactie achter. Hopelijk tot snel! Groetjes Evelin

https://www.eetclub.nl