Hallo, ik ben Karin
lid sinds February 2021
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hi, ik ben Karin. In januari ben ik met mijn vriend naar Rotterdam verhuisd en ik kan niet wachten om te ontdekken wat deze stad allemaal te bieden heeft. Wanneer de restaurants heropenen kijk ik er naar uit de leukste spots te vinden, maar omdat ik alleen leuke vriendinnen buiten de stad heb, lijkt het mij leuk om nieuwe mensen in/ rondom Rotterdam te ontmoeten voor een gezellig avondje koken of borrelen. Wat specs? Ik ben 27 jaar, werk in online media en ben gek op bijna alle soorten sport. Ik houd van de kunst om te koken met ingrediënten die ik in huis heb, maar mijn favoriete keuken is toch echt Indonesisch.
Alles wat we moeten weten over jou?
Naast lekker koken, vind ik bakken ook erg leuk! Gelukkig heb ik geen allergieën en ik vind het leuk (en fijn) om een paar keer per week Vegetarisch te koken.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Borrelen en eten in Rotterdam (20-30)

Karin, Rotterdam
2021-10-27

Bekeken: 189

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hoi! Mijn naam is Karin, 27 en afgelopen jaar ben ik met mijn vriend in Rotterdam komen wonen. Dit jaar ben ik samen met Emma een leuke eetclub begonnen met 4 andere meiden, wij vinden het zo gezellig dat we onze kring in Rotterdam nog verder willen uitbreiden. Vind je het leuk om nieuwe kroegjes/ eettentjes/ recepten te ontdekken en bij ons aan te haken? Heel leuk! Stuur even een berichtje en we zetten een eetclub op :)

https://www.eetclub.nl