Hallo, ik ben Nynke
lid sinds May 2021
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

28e jarige Friezin zoekt gezellige vriendenclub om mee te eten, te borrelen en nieuwe tentjes te ontdekken in Amsterdam
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind het altijd leuk om nieuwe gerechten en tentjes te ontdekken! De laatste tijd ben ik nieuwe lekkere wijnen aan het ontdekken. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te sporten, (salsa)dansen, reizen en verdiep ik me graag in interieurstyling en planten
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Mijn vrienden
Oproepen

Vriendenclubje voor eten, borrelen & gezelligheid

Nynke, Amsterdam
2021-05-24

Bekeken: 563

Aangemeld: 0

Gereageerd: 8

Hola! Ik ben Nynke, 28 jaar en ik woon in Amsterdam (rivierenbuurt). Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen in Amsterdam en zo een vriendenclubje te vormen die het leuk vindt om met enige regelmaat samen te komen om samen te eten, te borrelen en andere gezellige activiteiten te doen. Ik ben geen keukenprinses maar houd wel van gezelligheid, een goed gesprek en een lekker glas wijn! Ook vind ik het leuk om nieuwe tentjes en terrasjes in Amsterdam te ontdekken, maar bij iemand thuis afspreken vind ik ook altijd gezellig. Stuur me een berichtje als je enthousiast bent geworden en een clubje wilt vormen :)

PS. de website heeft een error waardoor je niet kunt reageren via de knop 'aanmelden'. Stuur me daarom maar een persoonlijk berichtje of stel een vraag onder het oproepje :). Wij zijn nu een groepje van 6 en vinden het leuk als meer mensen willen aansluiten! 

https://www.eetclub.nl