Hallo, ik ben pim
lid sinds May 2021
your image

Woonplaats: Amstelveen

Geslacht: man

Leeftijd: 24

Hoi ik ben Pim, een student aan de UvA, volleybal fanaat en kook fan. De eerste jaar van mijn bachelor (drie jaar geleden) kookte ik een handje vol keren in het hele jaar, maar je houd het maar zo lang vol op diepvries pizza. Zoals ook wel in de familie zit hou ik van eten en ben daarom toen ik wat beter toegang had tot een keuken lekker veel gaan koken. Van japanse curry tot pasta en terug naar gado gado. Ik vind het heerlijk om te koken en dan vooral met andere mensen, dat laatste mis ik nog wel, vandaar dat ik hier ben! Als je interesse hebt om een keer samen te koken, stuur lekker een berichtje!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergiën en ben nog niet de grootste fan van alles uit de zee, maar gezien we een kook clubje willen starten sta ik zeker open om overstag te slaan en een lekker vis recept te koken.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Wereld cooking and chill

pim, Amstelveen
2021-05-22

Bekeken: 561

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi, het lijkt me leuk een vrijblijvend kook clubje te starten die ongeveer elke week of om de week samen wil koken. Koken kan soms bij mij en we kunnen per week kijken of we misschien bij iemand anders willen koken. Als het samenkomen niet lukt/ uitkomt ivm planning of corona lijkt het me ook leuk samen te koken via zoom. Mijn interesses liggen overal, maar vooral in de aziatische keuken, indiaase curry, japanse ramen en gado gado. En natuurlijk is er ruimte om deze lijst uit te breiden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Ik hoor het wel!

https://www.eetclub.nl