Hallo, ik ben Niels
lid sinds May 2021
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: man

Leeftijd: 29

Hoi! Ik ben Niels, bijna 27 jaar en ben lekker spontaan. Ik vind het leuk om met andere mensen samen activiteiten te ondernemen. Wat voor activiteit dat nou exact is staat helemaal vrij. Of dit nou een wandeling is in combinatie met een diner of een filmpje pakken. Ik vind het zelf leuk om te wielrennen, skaten, squashen of te zwemmen. Daarnaast sta ik natuurlijk ook open voor andere activiteiten of sporten. Iets nieuws uitproberen is altijd leuk :) De eetclub lijkt mij een begin en wie weet groeit dat uit tot een goede vriendschap.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben geen geweldige kok maar houdt wel van lekker eten. :p Daarnaast is het ook veel leuker om voor wat meer mensen te koken dan voor je uppie.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Familierecepten
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Wie het eerst komt, eet het eerst - Den Haag

Niels, Den Haag
2021-06-04

Bekeken: 453

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Hallo! Ik ben Niels, (bijna) 27 jaar en woon sinds een anderhalf jaar in Den Haag. Een eetclub is de perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Tenminste dat hoop ik ;-)

Sinds dat ik hier ben gaan wonen heb ik nog niet de kans gehad om nieuwe mensen te ontmoeten. Nu met de nieuwe Corona versoepelingen wordt het al iets makkelijker om een keer gezamenlijk te borrelen, dineren of een activiteit te ondernemen zoals een wandeling of sport. Al met al gezelligheid met een activiteit. :)

Om te starten zou ik maandelijks bij elkaar komen om lekker voor elkaar te koken. Dit om de lat niet meteen te hoog te leggen. Daarnaast moet er ook een klik zijn tussen elkaar. 

Dus lijkt dit jou ook leuk stuur dan een bericht! Desnoods met een idee voor een activiteit of een lekker recept. :)

https://www.eetclub.nl