Hallo, ik ben Lucinda
lid sinds June 2021
your image

Woonplaats: Amstelveen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Mijn naam is Lucinda, 28 jaar en ik heb net mijn eigen woning bemachtigd in Amstelveen. Net als in mijn werk, hou ik er van om nieuwe mensen te ontmoeten. Vandaar dat ik vooral op zoek ben naar een eetclub voor de gezelligheid. Mijn kookkunsten zijn niet van het hoogste niveau, maar toch wel meer dan de Knor Wereldrecepten. Al kunnen die ook lekker zijn af en toe.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben geen visliefhebber. Dat komt misschien ook omdat ik er niet mee ben opgegroeid; mijn zus is allergisch. Een wijntje gaat er altijd in. Net als een koud toetje toe. Daar heb ik altijd nog wel een gaatje voor vrij.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Voor de borrelaars en gezelligheidsdieren onder ons in de regio A'dam

Lucinda,
2021-07-16

Bekeken: 255

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi! Mijn naam is Lucinda, 28 jaar, en ik heb kort geleden mijn eigen plekje kunnen bemachtigen in Amstelveen. Ik heb gemerkt dat in deze (corona)tijd het leggen van contacten wat lastiger is vandaar mijn oproep op deze website. Het lijkt mij leuk om met een groep mensen die zich in dezelfde levensfase bevinden eens in de zoveel tijd af te spreken. Ik zeg eerlijk, ik ben geen vijf-sterrenkok, maar hou zeker van gezelligheid aan de keukentafel. Een goed gesprek voeren met een glas wijn en leuke mensen maakt mij blij! Al is dat onder het genot van een bord pasta pesto.

https://www.eetclub.nl