Hallo, ik ben Irene
lid sinds June 2021
your image

Woonplaats: Soerendonk

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik ben irene, 30 jaar een woonachtig in soerendonk. Door mijn verhuizing in corona tijd ben ik heel erg beperkt geraakt in het leren kennen van andere mensen. Ik heb een horeca achtergrond maar werk nu als facilitair manager. Ik ben een echte foodie, eten en drinken, wie is er niet gek op?! Vandaar dat ik deze club mij ook direct aansprak. Ik ben een sociaal type, die in het begin wel even stiekem de kat uit de boom kijkt. Ik zoek gezelschap/nieuwe vriendschappen en zou het leuk vinden die doormiddel van een hapje en een drankje op te doen. Voel jij je aangesproken/denk jij een klik met mij te hebben door mijn stukje tekst? Dan lijkt het mij leuk elkaar te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lus geen geitenkaas, tonijn en lever!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Topkoks
Mijn vrienden
Oproepen

Gezelligheid gezocht

Ir

Irene, Soerendonk
2023-08-26

Bekeken: 204

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, ik ben opzoek naar lotgenoten die doormiddel van een hapje, drankje, borrel of spelletje een vriendschap met mij wil opbouwen!

Gezelligheid/vriendschap

Ir

Irene, Soerendonk
2021-06-23

Bekeken: 725

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hi ik ben irene, 28 jaar en nieuw in de omgeving. In corona tijd verhuisd en sindsdien nog niemand nieuw ontmoet. Ik ben op zoek naar gezelschap en vriendschap. Heb een horeca achtergrond en ben dus dol op eten en drinken. Momenteel werk ik in de zorg. Het lijkt mij leuk een eetclub oo te richten die houdt van gezelligheid, lekker eten, drinken en spelletjes spelen. Informeel maar wel betrouwbaar. Een club die regelmatig iets organiseerd.

https://www.eetclub.nl