Hallo, ik ben Yvonne
lid sinds June 2021
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 57

Hai, Ik ben een kook en bakliefhebber, geboren in Amsterdam en woon met heel veel plezier in Tuindorp Oostzaan. Ik ben op zoek naar een leuke kookclub waar ik bij kan aansluiten of mensen waarmee ik een clubje kan starten. Ik ben nieuwsgierig naar alle soorten keukens. Mijn verwachting bij een kookclub is om nieuwe mooie gerechten te kunnen maken waarbij de presentatie van de gerechten net zo belangrijk is als het koken zelf. Lachen, gezelligheid, leuke gesprekken zijn voor mij ook noodzakelijke ingrediënten. Ik heb ervaring met kookclubjes en hoe je dat met elkaar op een leuke manier. kunt doen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben sportief, hou van actie, zing in een band, reis graag en het belangrijkste, lach veel en graag! Voor mij is leeftijd van de deelnemers niet relevant, het gaat om de juiste klik. Dus heb je ook een passie voor koken, heb je zin om dit af en toe met anderen te doen of heb je een kookclub die nog wel een enthousiasteling kan gebruiken en je wilt met mij kennis maken dan hoor ik dat graag! Gr Yvonne
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Topkoks
Mijn vrienden
Oproepen

Passie voor koken

Yvonne, Amsterdamt
2021-06-20

Bekeken: 251

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Nu we weer meer de vrijheid hebben kijk ik enorm uit om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde passie voor koken hebben als ik. Recepten zoeken die bij elkaar passen, nadenken over de presentatie en aankleding van de tafel en bijpassende wijnen, op zoek naar de beste ingrediënten, zijn voor mij net zo leuk als het koken zelf. Hai, ik ben Yvonne, woon met ontzettend veel plezier in Tuindorp Oostzaan, sta heel positief in het leven, vind veel leuk, ben ondernemend, dol op zingen en allerlei (sportieve) activiteiten en op zoek naar kookmaatjes om mijn passie voor koken te kunnen delen. Zou leuk zijn als je uit de buurt komt maar ik reis net zo makkelijk ergens anders naar toe. De klik, daar gaat het wat mij betreft om en die kan ik net zo goed hebben met iemand van bijv. 30 als iemand van 60. Lijkt het je wat, laat het me weten en wie weet staan wij binnenkort met elkaar in de keuken :)

https://www.eetclub.nl