Hallo, ik ben Elona
lid sinds June 2021
your image

Woonplaats: Lochem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 26

Hallo allemaal, mijn naam is Elona en ik ben 24 jaar oud. Sinds een tijdje woon ik in Lochem. Ik zou het leuk vinden om mijn sociale kring uit te breiden. Ik hou van terrasjes pakken, spelletjes spelen en gezelligheid. Woon je in of in de buurt van Lochem stuur dan een berichtje
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben iemand die van gezelligheid houd
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Oproepen

Gezellige mensen gezocht!

Elona, Lochem, Zutphen, Apeldoorn, omgeving
2022-08-27

Bekeken: 177

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo, leuk dat je mijn berichtje leest. Mijn naam is Elona, ben 24 jaar en woon in Lochem samen met mijn vriend. Nu lijkt het mij leuk om mensen in de buurt te ontmoeten. Een stukje rijden met de auto is geen probleem. Ik vind het gezellig om samen naar de bioscoop te gaan, terrasje te pakken, spelletjes te spelen of gewoon gezellig te kletsen. Lijkt dit jou ook leuk stuur mij dan een berichtje ;)

Gezelligheid gezocht rondom Lochem

Elona, Lochem
2022-06-15

Bekeken: 148

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo allemaal, mijn naam is Elona en ik ben 24 jaar. Sinds 1 jaar woon ik met mijn vriend in Lochem. Nu merk ik dat er veel vriendschappen zijn verwaterd over de jaren. Nu lijkt het mij leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Woon je in de buurt en lijkt het je leuk om een keer naar de bioscoop te gaan, terrasje te pakken of gewoon gezellig te praten stuur mij dan een berichtje!

Eten, drinken en gezelligheid!

Elona,
2022-03-06

Bekeken: 166

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo allemaal, mijn naam is Elona en ik ben 24 jaar en woon in Lochem met mijn vriend. Ik zou het leuk vinden om mensen te leren kennen die in de buurt van Lochem wonen. Zelf hou ik van lekker eten, borrelen en gezelligheid. Kom je uit de buurt van Lochem en lijkt het je leuk om een keer samen gezellig af te spreken of samen iets leuks te doen. Stuur mij dan een berichtje!

Gezelligheid gezocht

Elona, Lochem
2021-06-27

Bekeken: 284

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hallo allemaal, mijn naam is Elona en ik ben 23 jaar oud. Sinds twee weken woon ik samen met mijn vriend in Lochem. Ik ben iemand die van gezellig houd. Ik ga graag naar de bioscoop, uiteten en een terrasje pakken. Ik ken niet veel mensen en hoop op deze manier meer mensen te leren kennen. Kom jij uit Lochem of woon je in de buurt en heb je zin in gezelligheid? Stuur mij dan een berichtje 

https://www.eetclub.nl