Hallo, ik ben Robbin
lid sinds July 2021
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: man

Leeftijd: 30

Ik ben op zoek naar nieuwe contacten om een kookclubje te starten, lekker relaxed en ongedwongen. Wat chille muziek op de achtergrond, drankje er bij en een flink snufje gezelligheid! :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben kok van beroep en deel graag kennis met mensen. Ik vind het leuk om mensen mee "op reis" te nemen in mijn kookkunsten, maar het gaat mij vooral om de gezelligheid. Genieten van lekker eten & drinken en elkaar beter leren kennen. Verder vind ik (bord)spelletjes leuk, zijn flauwe woordgrappen geniaal en vind ik het prettig als mensen lekker zichzelf durven zijn. Ohja, en kaas is leven!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezellig kookclubje

Robbin, Nijmegen
2021-08-16

Bekeken: 367

Aangemeld: 0

Gereageerd: 8

Momenteel niet meer op zoek naar nieuwe leden!

Heyhey!

Kom je uit Nijmegen? Zoek jij ook meer contact, gezelligheid en hou je van lekker eten & drinken in verschillende vormen en maten? Ben je niet de moeilijkste met (di)eetwensen? Say no more. Ik ben Robbin en zou graag in augustus een kookclubje willen opzetten. Ik ben van origine een Brabantse bourgondiër en tevens kok van beroep. Ook hobbymatig is koken met of voor anderen echt mijn ding. Lekker relaxed en ongedwongen. Het is uiteraard handig als koken je ligt maar ik verwacht echt geen topchefs. Geen paniek dus haha! Gezelligheid staat voor mij bovenaan. Een lekker diner maken of een dessert proeverij verzinnen. Cocktails, of gewoon lekker borrelen met een plank erbij. Biertje, wijntje, you name it. Eten verbind en is de perfecte manier om mensen te leren kennen!

Verder houd ik van spelletjes (ook al heb ik er zelf niet zo veel), lekker borrelen, deze mooie stad bewandelen, stukje fietsen, in het goffert park chillen of uit gaan. Verder kijk ik graag netflix of een goede docu. Kortom; ik ben op zoek naar een 3-4tal mensen die hier ook enthousiast van worden. Beginnend met een kookclubje en kijken of het klikt. Wie weet groeit het uit tot wat breders met de tijd of verkassen we naar een leuke plek in de stad.

Groetjesss

https://www.eetclub.nl