Hallo, ik ben Evelien
lid sinds July 2021
your image

Woonplaats: Den haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 36

Leuk dat je een kijkje neemt. Ik ben Evelien, 36 jaar wonende in schevenigen. Dol op watersport het strand de natuur. Goed&gezond eten (vegetarisch/vegan) niet vies van een bbq, gourmetten, kaasfondue wel van opgelegde meningen. Dol op mensen die buiten de boot durven staan. Hou van mensen met een eigen mening en welke kwetsbaar durven zijn en net als ik willen genieten van het leven.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben vegetarisch/vegan Ben geen kei in koken en zou het super leuk vinden. Workshops, cursus en of elkaar dingen te leren op alle gebieden van eten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Yeaahh Lets Eat (womenclub)

Evelien,
2021-08-13

Bekeken: 330

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Hoe leuk is het om ongebonden, vrij, spontaan zonder zorgen aan iedereen zijn wensen te voldoen. Beetje ambitieus wellicht.

Mijn idee is een soort "club" te starten waar we de zelfde passie delen. Waar we elkaar kunnen benaderen voor een hapje, drankje, etentje, workshop, spelletje, drankje of ander leuks. Kleren ruilen, hightea, cupcakes maken, makeuppen, koeien knuffelen. Gewoon alles wat bijzonder is en leerzaam. Je hoeft niet aan alles mee te doen, en niet alles zal je interesse hebben. Ik had in het verleden altijd een instelling van gewoon doen en we zien wel hoe het gaat. Zin om je aan te melden stuur je nummer en ik voeg je toe aan de groepsapp. 

https://www.eetclub.nl