Hallo, ik ben Amber
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Na het geniale idee te hebben om tijdens de corona piek naar een nieuwe stad te verhuizen zoek ik na 1 jaar in Utrecht te wonen wat gezellige mensen in de stad. Ik ben 28 jaar, werkzaam als marketeer en net begonnen met Spaanse lesjes bij het cultureel centrum (als iemand in de toekomst samen wilt oefenen, let me know!). Verder ben ik altijd in voor (bord)spelletjes, borrelen, movie nights, terrassen, wijn avondjes of dinner parties. Lijkt het jou leuk om af te spreken, stuur dan gerust een berichtje!
Alles wat we moeten weten over jou?
Nvt
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Mijn reizen
Oproepen

Nieuwe clubje in Utrecht

Amber, Utrecht
2022-02-14

Bekeken: 367

Aangemeld: 0

Gereageerd: 7

Hoi allemaal, wij zijn Karien (26) en Amber (28), twee vriendinnen die nog niet zo’n hele lange tijd in Utrecht wonen daarom lijkt het ons leuk om een maandelijks eet, borrel en/of spelletjes clubje te organiseren om kringen te verbreden en leuke nieuwe mensen te ontmoeten.

Wat korts over ons: We zijn beiden actief in marketing, houden van spelletjes, de bachelor en lachen hard om de Verhulstjes. 

Lijkt het je leuk om aan te haken en maandelijks gezellig af te spreken? Laat een reactie achter en dan plannen we binnenkort een kennismakingsmomentje in. Hopelijk tot snel!

https://www.eetclub.nl