Hallo, ik ben Cindy Baars
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Culemborg

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Hallo allemaal, Mijn naam is Cindy en ik woon nu alweer 4 jaar in het mooie Culemborg. Omdat ik hier niet oorspronkelijk vandaan kom ken ik nog weinig mensen. Het zou super leuk zijn om via deze weg nieuwe mensen te keren kennen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Qua koken knutsel ik met veel plezier aan verschillende gerechten, thuis in de keuken… Van een avondje gezellig tafelen in een restaurant met goed gezelschap, daar kan ik zeker ook van genieten!!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Hapje, drankje.

Cindy Baars, Culemborg
2021-08-13

Bekeken: 330

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hoi mijn naam is Cindy. Sinds 4 jaar woon ik samen met mijn vriend en nu 2,5 jarig zoontje in het mooie Culemborg. Het is ons/mij nog niet gelukt om echt in contact te komen met andere mensen uit deze stad . Ja, we zijn druk met werk het gezinsleven, familie en vrienden buiten de stad…. Heel cliché…. Het zou zo leuk zijn ook in Culemborg en/of omgeving contact te maken! Wie weet lukt hier via deze weg. Lijkt het jou/jullie leuk om een keer af te spreken voor een kop koffie, thee, borrel, kookworkshop of doe eens gek een bbq, laat het me weten, dan kunnen we een datum plannen!

https://www.eetclub.nl