Hallo, ik ben Nelleke Vredeveld
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Sinds een dik jaar woon ik met mijn vriend en kat in Arnhem, voor mij een totaal nieuwe woontplaats en dus zou ik graag nieuwe laagdrempelige sociale contacten opdoen. Naast mijn werk als coach en mindfulnesstrainer hou ik ervan om in de natuur te zijn: wandelen, fietsen, suppen. Soms ben ik in de klim/boulderhal. Ook wil ik in Arnhem graag weer beginnen met dansen en bijna alles wat creatief is vind ik ook leuk. Qua eten eet ik zo goed als vegan (maar niet helemaal want ik eet wel vis). Ik hou er erg van om dingen te bakken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben hier om mensen te leren kennen maar vind het ook zeker leuk om samen te koken en/of te eten. Daarbij is mijn dieet (vanwege gezondheidsredenen) wel wat strikt (vooral plantaardig).
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Glutenvrij
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Nieuw in Arnhem en op zoek naar gezellige contacten

Nelleke Vredeveld, Arnhem
2022-08-04

Bekeken: 38

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Ruim een jaar geleden ben ik (35 jaar) van Amsterdam naar Arnhem verhuisd, samen met mijn vriend en kat. Arnhem is een totaal nieuwe stad voor mij en omdat ik grootendeels in Nijmegen werk is t nog wat lastig om sociale contacten op te doen hier. Het lijkt me leuk om gelijkgestemden te ontmoeten om samen te koken, te eten maar ook samen de stad te ontdekken (filmhuis, koffie drinken, theater, wandelingen in het bos). Mijn interesses: veganistisch eten (geen must, maar ik eet zelf wel bijna helemaal plantaardig op vis na), yoga, in de natuur zijn, mindfulness, uitgaan om te dansen, filmhuis films, boulderen&klimmen, fietsen, wandelen, boeken lezen, uit ontbijten gaan, in koud water zwemmen, latijns-amerika, creatieve dingen doen. Het lijkt me leuk om je te ontmoeten als bovenstaande je aanspreekt!

https://www.eetclub.nl