Hallo, ik ben Giene
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hi! Ik ben Giene (29) en sinds kort wonend in Rotterdam. Ik kom net terug van een lange reis van 5 maanden door Portugal en Spanje. Mede het reizen heeft mij geïnspireerd om gerechten uit verschillende culturen te ontdekken en te leren bereiden. Daarbij sta ik ervoor open om nieuwe mensen te leren kennen in Rotterdam :) Ik ben op zoek naar een groepje mensen die het leuk vinden om eens in de zoveel tijd samen komen en elkaar te inspireren (aan de hand van ervaringen, achtergrond, boeken, blogs etc.) Ongedwongen en in gezellige sferen. Daarbij vind ik het een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen in Rotterdam. Ik eet voornamelijk vegetarisch, maar maak soms een uitzondering (voor een goede lams stoof bijvoorbeeld).
Alles wat we moeten weten over jou?
Graag zou ik zoveel mogelijk met pure producten willen experimenteren. Zo kunnen we (samen) naar de markt gaan of bij de lokale groenteboer om de hoek. Ik lust alles, alleen heb ik een gevoeligheid voor melkproducten. Deze kunnen prima vervangen worden door lactose-vrije opties, soja producten, geitenmelk of kokosmelk.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Koken, ontmoeten & inspireren

Giene, Rotterdam
2023-10-18

Bekeken: 560

Aangemeld: 0

Gereageerd: 8

Ha keuken prinsessen en prinsen,

Ik ben op zoek naar een clubje mensen die het leuk vinden om in centrum Rotterdam een eetclubje te vormen waarin er gerechten uit verschillende culturen worden gekookt.

Mijn naam is Giene (29), sinds kort wonende in Rotterdam na een 4 maanden lange reis door Spanje en Portugal. Deze reis heeft mij absoluut gemotiveerd om keukens uit andere landen te gaan verkennen. Hopelijk kunnen we elkaar hierin als eetclubje inspireren d.m.v. achtergrond, ervaring, boeken, blogs en noem maar op!  Tevens een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen in de stad :)

Het plan is, om elkaar +/- 1 keer in de maand een avond te inspireren voor smeuïge nieuwe recepten in ongedwongen sfeer. Gezelligheid voorop! Dit zou ik graag met leeftijdsgenoten doen: +/- tussen de 25 en 40 jaar.

Graag zou ik samen met de kookclub zoveel mogelijk vegetarisch (met een keer een uitzondering) en pure producten willen koken. We kunnen onze producten bijv. op de markt of bij de lokale groentenboer halen.

En uiteraard houden we rekening met eventuele allergieën.

Kom maar op met die reacties :)

 

https://www.eetclub.nl