Hallo, ik ben Marida
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hi! Ik ben Marida, 24 jaar en door mijn nieuwe baan naar Zwolle verhuisd. Ik ken hier nog niet veel mensen, dus ben op zoek naar nieuwe contacten/vriendinnen :) Ik hou naast koken (en eten) van sporten, lezen, series kijken, spelletjes doen, terrasjes pakken en reizen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Naast koken/samen eten ben ik er ook voor in om andere dingen te ondernemen (bijvoorbeeld terrasje pakken of samen sporten).
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Nieuwe mensen leren kennen! Zwolle

Marida,
2021-09-08

Bekeken: 261

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi hoi, Ik ben Marida, 24 jaar en woon sinds kort in het mooie Zwolle. Ik heb hier namelijk een nieuwe baan gevonden. Omdat ik in Zwolle nog niet veel mensen ken, ben ik op zoek naar nieuwe contacten/vriendinnen! Naast al m'n andere hobby's vind ik koken erg leuk om te doen. Ik ben geen ultra-keukenprinses, maar meestal is wat ik maak wel lekker (vind ik zelf tenminste haha). Ik zoek meiden van rond mijn leeftijd om een eetclubje te vormen, maar ben er daarnaast ook zeker voor in om andere activiteiten te ondernemen. Samen sporten, terrasjes pakken, hangavondjes op de bank, etc. Laat gerust een berichtje achter als dit je ook wat lijkt! Hopelijk lukt het om een leuk groepje te verzamelen :) Groetjes, Marida

https://www.eetclub.nl