Hallo, ik ben Laura Oterdoom
lid sinds September 2021
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Ik ben een maand geleden naar Nijmegen verhuisd en zou het heel leuk vinden om mensen van rond de dertig te ontmoeten. Ik hou van koken, uit eten gaan, wijn drinken en ik spaar kookboeken. Ik ben een behoorlijke foodnerd dus... Ik vind het heerlijk om menu's te bedenken en uitgebreid te koken voor vrienden en familie en probeer graag nieuwe dingen uit in de keuken. Ik hou óók van zwemmen, zingen en gezelligheid.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik houd van ingrediënten opsporen waar ik nog nooit mee heb gekookt en supermarkten in het buitenland zijn voor mij een fantastisch uitje! Ik heb geen allergieën en ik eet alles.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Eet- en kookclub in Nijmegen

Laura Oterdoom, Nijmegen
2021-09-01

Bekeken: 181

Aangemeld: 0

Gereageerd: 8

Hi! Ik woon sinds een maand in Nijmegen en zou het heel erg leuk vinden om mensen te ontmoeten in Nijmegen door samen te koken, eten of borrelen. Ik ben een avontuurlijke kok en vind het heerlijk om 3, 4 of 5-gangenmenu's bij elkaar te verzinnen voor vrienden en familie. Ik word gelukkig van een tafel vol eten, lekkere wijn en vrolijke mensen er omheen. Ik hou verder van festivals, zingen (en muziek) en buiten zijn. Ik zou het leuk vinden een clubje te vormen met 20'ers en 30'ers die het ook leuk vinden om echt lekker en soms heel bijzonder te eten of te borrelen tot in de late uurtjes. Ik denk aan 1x per maand ofzo? Laat het weten als je interesse hebt!

https://www.eetclub.nl