Hallo, ik ben Diane
lid sinds September 2021
your image

Woonplaats: Almere

Geslacht: vrouw

Momenteel heb ik genoeg tijd en ruimte over om weer te kunnen investeren in mijzelf. Ik word happy van: lekker eten, koken, wandelen/natuur, beurs afstruinen, festival, stappen, uit eten, stedentrips, weekendje weg etc. Kortom een echte levensgenieter die voor veel te porren is.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben geen moeilijke eter en sta open voor verschillende gerechten. Sushi is toch wel mijn favoriet. Sinds kort meer aan het verdiepen in gezonde/verantwoorde voeding en voedingssupplementen. Ik heb nog niet de volledige switch gemaakt maar neig wel meer naar; minder koolhydraten, biologische producten, veel groente. Uiteraard blijft er nog wel ruimte over om eens lekker te zondigen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
TV-programma’s
Oproepen

Gezocht: levensgenieters om samen een kookclub op te zetten

Diane, Almere
2024-03-15

Bekeken: 83

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hou jij ook van kokerellen als nieuwe recepten uit proberen, terrasje pakken, genieten van een hapje/drankje. Ben jij niet bang om aparte concepten uit te proberen (dineren in het donker), nieuwe steden verkennen en restaurants ontdekken. Old skool samen avondje bordspellen spelen, onder 't genot van zelfgemaakte lekkernij is ook helemaal top. Ik ben op zoek naar partner(s) in crime, om deze passie samen te delen. Lijkt het jou wat samen een kookclub op te zetten met elke keer een andere thema? Waar uiteraard gezelligheid voorop staat!

Gezocht: levensgenieters om samen kookclub op te richten

Diane,
2021-10-03

Bekeken: 414

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hou jij ook van kokerellen als nieuwe recepten uit proberen, terrasje pakken, genieten van een hapje/drankje. Ben jij niet bang om aparte concepten uit te proberen (dineren in het donker), nieuwe steden verkennen en restaurants ontdekken.

Old skool samen avondje bordspellen spelen is ook helemaal tip.

Ik ben op zoek naar a partner(s) in crime, om deze passie samen te delen. Lijkt het jou wat samen een kookclub op te zetten met elke keer een andere thema? Uiteraard staat gezelligheid voorop!

 

https://www.eetclub.nl