Hallo, ik ben Ingeborg van Hoften
lid sinds October 2021
your image

Woonplaats: Breda

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Wij zijn een getrouwd stel van 28 jaar in de omgeving Breda op zoek naar andere stellen om mee te borrelen en te eten! Ook zoek ik zelf naar vriendinnen in breda aangezien ik nog niet zolang in breda woon!
Alles wat we moeten weten over jou?
Nee
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Borrelclub Brabant

Ingeborg van Hoften,
2024-02-05

Bekeken: 110

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hallo! Ik ben Ingeborg, 28 jaar oud en wonend in Breda met mijn man. Sinds gisteren hebben we met ongeveer 8 meiden uit Brabant/Zuid Holland een whatsappgroepje. Mocht je hierbij willen app me dan even op 061189653. Het idee is dat we zo nu en dan samen wat gaan doen. Dit kan varieren van borrelen tot bowlen tot wijnproeverijen etc. Het is bedoeld voor meiden in de omgeving Brabant/Zuid Holland tussen de 25-40 jaar oud! Hopelijk tot snel!

Borrel club omgeving breda

Ingeborg van Hoften, Breda
2024-02-04

Bekeken: 129

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Dag dames, mijn idee is om zoveel mogelijk dames wonend in Brabant tussen 25-40 in een appgroep te gooien en dan lekker om de zoveel tijd met elkaar te gaan borrelen. Dit kan variëren van een wijnproeverij tot aan bowlen tot aan uit eten gaan etc. Als we het maar gezellig met elkaar hebben! Mocht je hierin interesse hebben dan voeg ik je graag toe aan de groep! Stuur dan even een privebericht met je nummer. Liefs Ingeborg

Borrel, kook, eet en gezellige avonden

Ingeborg van Hoften,
2021-10-03

Bekeken: 287

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hoi! Mijn man en ik (25 jaar beide) wonen sinds een paar maanden in Breda. We zouden graag meer mensen willen ontmoeten, vooral andere stellen lijkt ons leuk. We houden erg van koken en nog meer van borrelen, spelletjes en een lekker drankje. Vind je het leuk om een paar keer per maand met elkaar een gezellige avond te organiseren? Laat het dan vooral weten, de eerste keer zijn jullie welkom bij ons! Stuur me een privé berichtje met je nummer en we prikken een datum!

https://www.eetclub.nl