Hallo, ik ben Glenda
lid sinds October 2021
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Ik ben Glenda, ben 28 jaar en ik woon in Amsterdam. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, want sinds ik geen student meer ben, merk ik dat het ontmoeten van nieuwe mensen niet altijd meer zo soepeltjes gaat, ik heb graag veel mensen om me heen, dus wellicht biedt een eetclub leuke nieuwe contacten met zich mee :) Wat mij betreft hoeven we niet enkel eet/kook avondjes te houden, een feestje of festivalletje op zijn tijd vind ik ook zeer gezellig!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben een makkelijke eter, drink graag een wijntje of biertje en voor een diner/ spelletjes avond ben ik altijd in!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

eetclubje in Amsterdam!!

Glenda, Amsterdam
2023-09-22

Bekeken: 248

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hi allemaal, Na lang op reis te zijn geweest ben ik opnieuw in Amsterdam neergestreken. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten middels een eetclubje. Uiteraard lijkt het me ook super gezellig om dat ook uit te breiden met andere festiviteiten. Dussss wie heeft er zin om een eetclubje te joinen en binnenkort een borreltje te doen? Stuur me vooral een berichtje!! Groetjes Glenda

Gezelligheid gezocht!!

Glenda, Amsterdam
2021-11-02

Bekeken: 475

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Olaaaa allemaal, Mijn naam is Glenda (26 jr). Ik woon in het zonnige Amsterdam en ben op zoek naar een portie spontane gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe, gezellige mensen. Het lijkt me leuk om een eetclubje bij elkaar te sprokkelen om avondjes te vullen met lekker eten (ennnn wijntjes als het even kan). Mocht dat nou een daverend succes zijn ben ik ook zeker te porren om de eetclub uit te breiden naar kroeg/spelletjes/borrel avondjes. Dus ben jij ook in voor avondje kokkerellen, wijntjes drinken of wellicht andere spontane plannen, stuur me vooral een berichtje!!

https://www.eetclub.nl