Hallo, ik ben Manouk Scholten
lid sinds November 2021
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 37

Ik ben Manouk 34 jaar en ik ben 3 maanden geleden met mijn vriend vanuit Zwolle naar Utrecht (Lombok) verhuisd voor een nieuwe baan als verpleegkundig specialist (in opleiding). Mijn vriend heeft in Utrecht al vrienden wonen, maar voor mij is het allemaal nieuw dus zou ik hier graag mensen leren kennen. Ik mis het om snel bij vrienden langs te gaan, om even bij te kletsen of samen iets te ondernemen. Ik houd erg van gezelligheid, etentjes, bordspelletjes en ik ben sportief. Koken vind ik leuk om te doen, als ik er de tijd voor heb. Ik kook graag Aziatisch of stoofschotels. Maar ik bestel ook graag zo nu en dan een lekkere pokebowl.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb een allergie voor koemelk en tarwe, maar zo nu en dan kan ik echt wel iets van dat eten. Dus als ik mij aansluit bij een kookgroepje, dan wil ik niet dat dat in de weg staat. Ik houd ervan om nieuwe recepten te proberen, ik kies in een restaurant ook het liefst een gerecht die ik nog niet ken.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Gezelligheid met eetclub in Utrecht,

Manouk Scholten, Utrecht
2021-11-25

Bekeken: 466

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Hi Allemaal, ik ben Manouk 34 jaar en ik woon sinds kort in Utrecht, Lombok. Ik ben hier nog niet zo bekend en ik zou daarom graag leuke mensen leren kennen. Het lijkt mij heel leuk om met een groepje van 4-6 zo'n 1 a 2 keer per maand af te spreken, om samen te eten, borrelen, kletsen en spelletjes te doen e.d. En het lijkt mij ook leuk om het eens te combineren met een (sportieve)activiteit. Hopelijk gaan we elkaar dan gauw zien!

https://www.eetclub.nl