Hallo, ik ben Iris
lid sinds December 2021
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Mijn naam is Iris, 29 jaar en ik woon in Groningen. Ik hou van (uit) eten, borrelen, film kijken, muziek (zowel luisteren, maken en bezoeken), wandelen, reizen en spelletjes spelen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik kook zelf graag Italiaans en Aziatisch, maar sta open voor nieuwe dingen. Stamppot ben ik niet dol op.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Nieuw lid gezocht!

Iris,
2023-08-29

Bekeken: 362

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Voor onze eetclub zijn wij opzoek naar een 6e persoon! Bij voorkeur wel een man, voor de andere man in onze groep :) We zijn een groep bestaande uit 4 vrouwen en 1 man, allemaal rond de 30 jaar en woonachtig in Groningen stad. We zijn erg divers qua interesses en karakters, maar we zijn inmiddels 1,5 jaar bij elkaar en hebben het altijd gezellig. Vaak gaan wij ergens uit eten of borrelen, maar er zijn ook andere ideeën die wij nog willen uitvoeren (picknicken, soep zondag bij iemand thuis, high wine etc). Wij spreken ongeveer 1x per maand af. Vaak is dit 's avonds. Lijkt het jou leuk om aan te sluiten? Stuur dan gerust een bericht!

Eten en spelletjes

Iris, Groningen
2022-07-01

Bekeken: 684

Aangemeld: 0

Gereageerd: 6

Onder het mom van niet geschoten is altijd mis: Ik ben opzoek naar 3 leuke mensen die het leuk vinden om 1 keer per maand samen te komen om te eten (lunch/avondeten) en daarvoor/daarna een spelletje te spelen. Denk aan kaart/dobbel/bordspellen, zoals keer op keer, wingspan, uno, beverbende enzovoort. Ik heb hiervoor eerder een oproepje geplaatst, maar dit is helaas niet helemaal van de grond af gekomen, dus ik dacht ik probeer het nog een keer. Heb jij zin in samen gezellig eten en daarna relaxed een spelletje te spelen, optioneel met een borrel erbij? Stuur mij dan een berichtje :)

https://www.eetclub.nl