Hallo, ik ben Muriel
lid sinds January 2022
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 40

Hi, mijn naam is Muriel, ik ben 39 jaar en per augustus '21 verhuisd van Utrecht naar Zwolle om te gaan samenwonen met mijn vriend. Hij heeft veel leuke vrienden in Zwolle, maar ik zou ook graag mijn eigen contacten opbouwen om een goed gesprek mee te hebben en leuke dingen mee te doen. Met de huidige corona maatregelen is dat niet makkelijk. Mede gezien de huidige corona beperkingen denk ik in eerste instantie aan een eetclub (maximaal 6 personen) om bij elkaar thuis af te spreken, waarbij we allemaal wat meenemen en de locatie afwisselen. Ook leuk om een spel te spelen of een wandeling te maken. En wanneer het beleid het weer toelaat eten of een drankje in de stad of andere activiteiten. Ik heb in principe geen beperkingen wat betreft dieet maar kan mij aanpassen voor mensen die dat wel hebben. Mocht dit je aanspreken dan zie ik je reactie graag tegemoet!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik kook graag met pure ingrediënten en veel groenten, maar houd ook van taart. Verder ga ik graag sporten (fitness), (salsa) dansen en houd ik van buiten zijn, muziek, film en theater en een goed boek. Ik werk als ontwikkelaar van duurzame energie projecten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

Eet/borrel/activiteiten clubje gezocht in Zwolle

Muriel, Zwolle
2022-03-08

Bekeken: 646

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hi, mijn naam is Muriel, ik ben 39 jaar en per augustus verhuisd van Utrecht naar Zwolle om te gaan samenwonen met mijn vriend. Hij heeft veel leuke vrienden in Zwolle, maar ik zou ook graag mijn eigen contacten opbouwen om een goed gesprek mee te hebben en leuke dingen mee te doen. Met de huidige corona maatregelen is dat niet makkelijk. Mede gezien de huidige corona beperkingen denk ik in eerste instantie aan een eetclub (maximaal 6 personen) om bij elkaar thuis af te spreken, waarbij we allemaal wat meenemen en de locatie afwisselen. Daarbij leuk om een spel te doen of een keer een wandeling te maken. En wanneer het beleid het weer toelaat eten of een drankje in de stad of andere activiteiten. Ik heb in principe geen beperkingen wat betreft dieet maar kan mij aanpassen voor mensen die dat wel hebben. Mocht dit je aanspreken dan zie ik je reactie graag tegemoet!

https://www.eetclub.nl