Hallo, ik ben Charlotte
lid sinds January 2022
your image

Woonplaats: Lent

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Ik ben Charlotte, 28 jaar oud en woon in Lent. Na 7 jaar wonen en studeren in Eindhoven hebben mijn vriend en ik in maart 2021 een huis gekocht in Lent. Hij is opgegroeid in Nijmegen en wilde graag terug naar het oosten van het land :-). Sinds een tijdje werk ik ook in Wijchen maar ik ken dus nog niet veel mensen in regio Nijmegen. Het lijkt me leuk om nieuwe vrienden en vriendinnen te ontmoeten om samen leuke dingen mee te ondernemen. Ik hou erg van koken en probeer graag nieuwe recepten uit. Ook houd ik erg van sporten, uiteten, gezellig een spelletje doen, samen lachen en een wijntje drinken!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik houd niet van uien en champignons, en ben ook geen fan van schelp- en schaaldieren. En mijn vriend is allergisch voor honing. Maar dat mag de pret (hopelijk) niet drukken!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eetclub, uiteten, spelletjes, borrelen of andere gezelligheid!

Charlotte, Nijmegen
2022-01-09

Bekeken: 375

Aangemeld: 0

Gereageerd: 7

Hoi! Na 7 jaar in Eindhoven gewoond te hebben zijn mijn vriend en ik (beide 28 jaar) in maart 2021 naar Nijmegen Lent verhuist. We kennen nog niet veel mensen in Nijmegen en door corona is dat momenteel ook iets lastiger, maar toen hoorde ik van anderen positieve verhalen over deze website! We zijn dus nog newbies hier, maar het lijkt ons heel gezellig om andere leuke koppels te ontmoeten om samen dingen mee te ondernemen; samen eten, uiteten, spelletjes avond, gezellig borrelen of andere gezelligheid! We werken beide al een aantal jaar, ik werk in de marketing/events en mijn vriend in de sales/new business. We houden van lekker eten, sporten, maar ook zeker een wijntje of een goed gesprek! Lijkt het jullie leuk om samen iets te ondernemen en elkaar te leren kennen? Stuur me dan een berichtje! :-)

https://www.eetclub.nl