Hallo, ik ben Marit
lid sinds February 2022
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hoi, ik ben Marit! 27 jaar oud, en woon samen met mijn vriend en twee katten in Utrecht (Kanaleneiland). Ik woon al een tijdje in de stad maar vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik werk als pedagoog/leerkrachtondersteuner op een basisschool en doe daarnaast nog een deeltijd studie. In mijn vrije tijd geniet ik van etentjes, mooie reizen maken, fotograferen, creatief bezig zijn, wandelen in de zon en boeken lezen. Ook speel ik sinds kort padel.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen voedselallergieën, maar eet liever geen/weinig vis.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Kookboeken
Familierecepten
Oproepen

Wie wil meedoen met een (maandelijks) eet/borrelclubje in Utrecht?

Marit, Utrecht
2023-12-10

Bekeken: 251

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi allemaal, Ik woon al best een tijdje in Utrecht maar zou het leuk vinden om een paar vriendinnen in de buurt te hebben voor een regelmatige eet/borrel afspraak. Ik ben vooral dol op alle soorten kaas, en de Italiaanse en Mexicaanse keuken. We kunnen bij elkaar thuis afspreken, maar uit eten (of andere gezellige activiteiten) ben ik ook altijd voor in! Nog wat over mezelf: ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend en twee katten. Ben werkzaam op een basisschool en doe nog een deeltijd studie. Ik ben benieuwd naar de reacties! Liefs

Maandelijks eetclubje in Utrecht

Marit, Utrecht
2022-02-12

Bekeken: 271

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hoi allemaal! Ik ben Marit, 25 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Utrecht. De meeste van mijn vriendinnen wonen wat verder weg, en het lijkt mij gezellig om nieuwe mensen uit de buurt te ontmoeten. Ik zou graag een maandelijks eet/borrel/spelletjes clubje te organiseren, bijvoorbeeld op een vaste dag, elke keer bij iemand anders. Of lekker uit eten en de stad in! Over mijzelf: ik werk als pedagoog bij een gespecialiseerde kinderopvang en ben dol op mooie reizen, lekker eten, boeken lezen, fotograferen en de zon :)

https://www.eetclub.nl