Hallo, ik ben Lisanne rutjes
lid sinds February 2022
your image

Woonplaats: Eersel

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hoi, ik ben Lisanne en ben 28 jaar oud. Ik vind het heerlijk om lekker te koken en lekker te eten en te borrelen. Sinds ik een dochtertje heb gekregen merk ik dat mijn clubje kleiner is geworden en zou het super leuk vinden om lekker te koken en lekker te eten en te kletsen! Ik woon samen met mijn partner in Eersel. In mijn vrije tijd dans ik bachata en kizomba. Daarnaast vind ik het heerlijk om te borrelen. Een boek te lezen, serie te kijken en af en toe creatief bezig te zijn. Ook vond ik het heerlijk om eens ergens te lunchen, thee te drinken of lekker te wijnen. Ook vind ik het super leuk om spelletjes te doen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik houd van eten! Helaas ben ik allergisch voor avocado. Ik houd niet van sardientjes! Maar verder ben ik altijd bereid om lekker te proeven en lekker te koken.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Wijn/eetclub omgeving Eersel/Eindhoven

Lisanne rutjes, Eersel en omstreken
2022-02-28

Bekeken: 314

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi allemaal, ik ben Lisanne (28 jaar) en woon in Eersel samen met mijn partner. We hebben 1 kindje van 11 maanden. Ik ben opzoek naar een paar leuke mensen om eens in de zoveel weken mee te koken/eten/borrelen/wijntjes drinken. Sta jij ook nuchter in het leven en ben je een Bourgondiƫr, dan zal het vast klikken! Ik ben een ontzettend openboek en ben enthousiast. Ik houd van een lekker wijntje en lekker eten, dat mag voor een lunch, diner of borrel zijn. Ook vind ik bet heerlijk om uiteten te gaan! Ben jij tussen de 25 en 35 en lijkt het je leuk om vaker leuke dingen te doen met meerdere mensen, laat het me weten!

https://www.eetclub.nl