Hallo, ik ben Boris
lid sinds March 2022
your image

Woonplaats: Spijkenisse

Geslacht: man

Leeftijd: 32

Hallo heren, Op dit moment ben ik al lid van een eet-, bier-, en activiteitenclub van ongeveer 3-5 mannen (leeftijd 30-35 jaar) die op regelmatige basis iets gaan ondernemen in omgeving Den Haag. Via deze website willen wij graag in contact komen met andere mensen die graag bij ons aansluiten. De activiteiten variëren van biertjes doen, airsoften, BBQ, bowlen tot en met karten. Nader kennis maken? Stuur mij dan eens een berichtje!
Alles wat we moeten weten over jou?
Niet echt
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Mannenclub in regio Rotterdam (of Den Haag / Delft)

Bo

Boris, Rotterdam / Den Haag / Delft
2023-11-13

Bekeken: 584

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Hallo heren, Op dit moment ben ik al lid van een eet-, bier-, en activiteitenclub van ongeveer 3-5 mannen (leeftijd 30-37 jaar) die op regelmatige basis iets gaan ondernemen in omgeving Rotterdam of Den Haag. Via deze website willen wij graag in contact komen met andere mensen die graag bij ons aansluiten. De activiteiten variëren van biertjes doen, airsoften, BBQ, bowlen tot en met karten. Nader kennis maken? Stuur mij dan eens een berichtje!

Mannenclub in omgeving Den Haag

Bo

Boris, Den Haag
2022-03-05

Bekeken: 345

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hallo heren, Op dit moment ben ik al lid van een eet-, bier-, en activiteitenclub van ongeveer 3-5 mannen (leeftijd 30-35 jaar) die op regelmatige basis iets gaan ondernemen in omgeving Den Haag. Via deze website willen wij graag in contact komen met andere mensen die graag bij ons aansluiten. De activiteiten variëren van biertjes doen, airsoften, BBQ, bowlen tot en met karten. Ik kan een heel boekwerk hier gaan schrijven, maar lijkt mij handiger om eens via What's app of bij een biertje verder toe te lichten. Nader kennis maken? Stuur mij dan eens een berichtje!

https://www.eetclub.nl