Hallo, ik ben Saskia
lid sinds March 2022
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Hi! Ik ben Saskia, 33 jaar en woon bijna 10 jaar in Amsterdam. Ik werk als beginnend verslaggever bij de krant. Het lijkt me hartstikke leuk om weer wat nieuwe mensen te leren kennen in Amsterdam voor vele Bourgondische avonden vol humor en warmte. Veel goede vrienden trekken hier weg uit de stad. Daarom zou ik graag in contact komen met meer anderen die graag van elkaars kookkunsten willen genieten, maar vooral openstaan voor fijne gesprekken en gezellige avonden. Oorspronkelijk kom ik uit Nijmegen en ik ben gek op Brabantse/ Limburgse / zuidelijke gezelligheid in Amsterdam. Mijn interesses liggen bij psychologie, filmhuisfilms (ik heb een Cineville-pas), theater & cabaret, schrijven, nieuwe gerechten koken, literatuur, queer feestjes, musea en intieme Paradiso concertjes. Ik vind het heerlijk om over het leven, de liefde en boeken te praten. M'n kast puilt uit. Ook met spelletjes zoals 30 seconds en Dixit trouwens. Het lijkt me heel leuk om samen te koken en vele bourgondische, fijne avonden te beleven, maar ik sta ook open voor culturele uitjes, spelletjesavond, naar Toomler gaan, pubquizen of gewoon een goed gesprek onder het genot van een heerlijke borrel. Ik hoor graag van je als jou dit ook fijn lijkt!
Alles wat we moeten weten over jou?
Keeping it queer every day of the year
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Bourgondische avond/borrel met goed gesprek

Saskia, Amsterdam
2022-04-06

Bekeken: 842

Aangemeld: 0

Gereageerd: 15

Hi! Ik ben Saskia, 33 jaar en woon bijna 10 jaar in Amsterdam. Ik werk als beginnend verslaggever bij de krant. Het lijkt me hartstikke leuk om weer wat nieuwe mensen te leren kennen in Amsterdam voor vele Bourgondische avonden vol humor en warmte. Veel goede vrienden trekken hier weg uit de stad. Daarom zou ik graag in contact komen met meer anderen die graag van elkaars kookkunsten willen genieten, maar vooral openstaan voor fijne gesprekken en gezellige avonden. Mijn interesses liggen bij psychologie, filmhuisfilms (ik heb een Cineville-pas), theater & cabaret, schrijven, nieuwe gerechten koken, literatuur, queer feestjes, musea en intieme Paradiso concertjes. Ik vind het heerlijk om over het leven, de liefde en boeken te praten. M'n kast puilt uit. Ook met spelletjes zoals 30 seconds en Dixit trouwens. Het lijkt me heel leuk om samen te koken en vele bourgondische, fijne avonden te beleven, maar ik sta ook open voor culturele uitjes, spelletjesavond, naar Toomler gaan, pubquizen of gewoon een goed gesprek onder het genot van een heerlijke borrel. Ik hoor graag van je als jou dit ook fijn lijkt!

PS: die aanmeld-knop geeft vaak een foutmelding, dus het handigst is om op reageren te klikken, denk ik! Of anders is saskiavictorine@gmail.com ook prima. 

https://www.eetclub.nl