Hallo, ik ben Sander
lid sinds March 2022
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: man

Leeftijd: 29

Ik ben een jonge dokter, net afgestudeerd, houd van muziek, reizen, het strand, en van koken en eten! Ik ben naar Den Haag verhuisd voor mijn eerste baan en nu bezig mijn sociale leven hier op te bouwen, vandaar dit account :)
Alles wat we moeten weten over jou?
kiwi allergie
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Goed eten en goed gezelschap

Sander, Den Haag
2022-05-12

Bekeken: 489

Aangemeld: 0

Gereageerd: 9

Haai allen, na 6 jaar geneeskunde studeren in Maastricht is ook voor mij het grote-mensen-leven aangebroken met een baan en alles wat daarbij hoort, en daarvoor leek me Den Haag een prachtige woonlocatie.

Na enkele maanden hier sta ik zeker nog achter die keuze (ik bedoel; 10 minuten fietsen en er is strand en zee, dat was in Maastricht wel anders), maar een nieuw sociaal leven opbouwen heb ik mogelijk toch een beetje onderschat (dankjewel corona ook).

Dus bij deze; wie heeft er zin om met mij/in een groepje af en toe samen te koken/eten/drinken? (het liefste mensen met een soortgelijke wens in ongeveer dezelfde leeftijd/levensfase, geslacht om het even).

Praktisch gezien is werken in een ziekenhuis wel suboptimaal want echt super vroeg thuis komen en uitgebreid urenlang kokkerellen zit er (ook al houd ik er zeker wel van) helaas doordeweeks niet in, maar iets lekkers maken hoeft zeker niet lang te duren!

Kort nog over mij: ik ben een rustig, sociaal type, houd van goede gesprekken, lekker eten/drinken (Aziatische keuken zeer zeker mijn favoriet), reizen, hardlopen, kitesurfen (hoop ik binnenkort te gaan leren) en lezen.

https://www.eetclub.nl