Hallo, ik ben Eva
lid sinds March 2022
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Hoi allemaal! Ik ben Eva, 27 jaar oud. Na wat omzwervingen in Nederland woon ik sinds een jaar weer in het mooie groene Gelderland, in Arnhem (en binnenkort verhuis ik met mijn vriend naar Velp). Ik hou van koken en lekker eten en alle gezelligheid, humor, en goede gesprekken die daarmee gepaard gaan. Verder hou ik van kamperen en buiten zijn, theater, goede films, piano en fotografie. Ik ken nog niet super veel mensen in Arnhem, en daarom lijkt het me leuk om een clubje te starten! Om bijvoorbeeld mee te kokkerellen en eten, terrasjes te pakken, spelletjes te doen, of wat dan ook.
Alles wat we moeten weten over jou?
Koken met een beetje oog voor dierenwelzijn en milieu is mooi meegenomen
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
TV-programma’s
Mijn reizen
Oproepen

Borrel/kook/eetclubje in Arnhem/Velp

Eva, Arnhem
2022-04-26

Bekeken: 643

Aangemeld: 0

Gereageerd: 8

Hoi allemaal! Ik ben Eva, 27 jaar oud. Na wat omzwervingen in Nederland woon ik sinds een jaar weer in het mooie groene Gelderland, in Arnhem (en binnenkort verhuis ik met mijn vriend naar Velp). Ik hou van koken, lekker eten en alle gezelligheid, humor, en goede gesprekken die daarmee gepaard gaan. Verder hou ik van kamperen en buiten zijn, theater, goede films, piano en fotografie.

Ik ken nog niet super veel mensen in Arnhem, en daarom lijkt het me leuk om een clubje te starten! Om bijvoorbeeld een avondje mee te kokkerellen, terrasjes te pakken, spelletjes te spelen of wat dan ook.

Lijkt het jou leuk om bij zo'n clubje aan te sluiten? Reageer dan vooral!

https://www.eetclub.nl