Hallo, ik ben Sandy
lid sinds januari 2013
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Hoi, ik ben erg nieuwsgierig om langs deze weg weer nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast vind ik het heel inspirerend om nieuwe recepten en technieken te leren en die samen uit te proberen. Want samen is veel leuker toch! Ik vind het wel fijn om grotendeels vers, biologisch en puur te koken. Ik ben voor meerdere stijlen in: vlees/kip/vis, vega, vegan, werelds etc. Het lijkt me heel erg leuk om jullie te ontmoeten en met de juiste klik, kunnen we ook nog andere dingen ondernemen? TOT SNEL!
Alles wat we moeten weten over jou?
Verdere interessegebieden oa: uitgaan, borrel, naar het strand, fotografie, stedentrip, foodevents, bbq/picknick, sauna, bios, concert, terrasje, lezen, bewustwording, yoga/meditatie/mindfulness, skien, vintage shoppen, voeding/gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, lunchen, theetje doen, mood- en visionboards maken, wandelen, reizen, goed gesprek, lolmaken, krav maga, handbal/balsport, workshops/lezingen, natuur, dieren, muziek/dans, buiten zwemmen, moestuinieren.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Bijzondere winkels
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Topkoks
Oproepen

EETCLUB ROTJEKNOR

Sandy, Rotterdam
2019-03-14

Bekeken: 272

Aangemeld: 6

Gereageerd: 2

Hoi, hoi, wie vindt het leuk om samen een eetclub op te richten? Nieuwe mensen leren kennen, elkaar inspireren, nieuwe dingen uitproberen, lachen als een boer met kiespijn als je toetje is ingestort, leuke en interessante gesprekken hebben onder het genot van goed eten en natuurlijk veel lol maken. Als het goed klikt, kunnen we naast de eetclub wellicht nog iets anders ondernemen? Laat dus snel wat van je horen! Super gezellig! Groetjes Sandy

 

 

https://www.eetclub.nl

Lekkerbekkies gezocht omgeving Rotterdam

Jo

Josien Penraat,
2019-02-03

Bekeken: 226

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Het lijkt ons hartstikke leuk om regelmatig te eten, koken en spelletjes doen met mensen die we anders nooit zouden hebben leren kennen. En elkaar uit te dagen andere dingen te koken dan normaal. 

Wie zijn wij?
Jeroen heeft een eigen (agile) bedrijf en ik ben projectleider bij de gemeente Rotterdam, we zijn beiden 43jaar.
We wonen samen met onze twee zoons van 13 en 15 jaar aan de Rotte, vlakbij de Zevenhuizerplas in een verbouwpandje. Een geweldige locatie met een huis dat steeds mooier wordt. 

Super leuk om om de beurt de eetclub over de vloer te hebben. Wanneer eetclub bij ons thuis is, zullen onze zoons graag mee-eten. Ze houden erg van lekker eten, de oudste zoveel zelfs dat hij de koksopleiding doet. 

Heb jij/jullie zin om met ons samen zo eens in de 6 weken ofzo samen te eten en koken? 
Met of zonder kinderen, als stelletje of juist niet...
Dan horen we graag van je :-)

Warme groet,

 

Jeroen en Josien