Hallo, ik ben Francis
lid sinds May 2022
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 25

Hallo! Ik ben Francis en ik ben op zoek naar mensen die het net zo leuk vinden om samen in de keuken te staan. Ik ben 24, werk bij een NGO en woon sinds een jaar in Amsterdam. En een open deur: ik hou enorm van koken en lekker eten. Ik ben geen masterchef, maar ben wel opgegroeid met koken en heb dat in de Corona tijd flink opgepakt. Het gelukkigst maak je mij in een Oriental of een Perzische supermarkt, waar ik mezelf uitdaag te koken met producten die ik niet ken. Ik zoek dus gelijkgestemden waar we gezellige, relaxede kook avondjes mee kunnen plannen. Heb je zin om een kook club op te richten met mij? Stuur me dan even een berichtje :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Zin in gezelligheid en nieuwe recepten :)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Mijn vrienden
Oproepen

Wij zoeken nieuwe eetvrienden!!

Francis, Amsterdam
2022-08-22

Bekeken: 335

Aangemeld: 0

Gereageerd: 9

Hallo! Wij zijn sinds een paar maanden met een groepje van 3 (1 m 2 v) een eetclubje begonnen, en zijn op zoek naar nieuwe mensen! Wij zijn allemaal net begonnen met werken, relatief nieuw in Amsterdam (in Rotterdam en Tilburg gestudeerd) en vinden koken dus heel leuk. Stuur een berichtje als je een keertje mee wilt eten!! Vinden wij heel gezellig.

Gezellige kookavondjes + recepten delen! :)

Francis, Amsterdam
2022-05-02

Bekeken: 375

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hallo! Ik ben Francis en ik ben op zoek naar mensen die het net zo leuk vinden om samen in de keuken te staan. Ik ben 23, werk bij een NGO en woon sinds een halfjaar in Amsterdam. En een open deur: ik hou enorm van koken en lekker eten. Ik ben geen masterchef, maar ben wel opgegroeid met koken en heb dat in de Corona tijd flink opgepakt. Het gelukkigst maak je mij in een Oriental of een Perzische supermarkt, waar ik mezelf uitdaag te koken met producten die ik niet ken. Ik zoek dus gelijkgestemden waar we gezellige, relaxede kook avondjes mee kunnen plannen. Heb je zin om een kook club op te richten met mij? Stuur me dan even een berichtje :)

https://www.eetclub.nl