Hallo, ik ben Anna
lid sinds May 2022
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hi Iedereen, Ook ik probeer op deze manier uit mijn comfortabele bubbel te stappen en door middel van mijn passie weer met leuke mensen te verbinden. Ik hou ontzettend van eten, uiteten gaan en experimenteren in de keuken. Het lijkt me leuk om samen te eten met nieuwe vrienden/ vriendinnen en waardevolle gesprekken te voeren met elkaar. Ik ben zelf erg georiënteerd op Italiaans eten, ik heb in mijn jeugd ook enkele jaren in Italië gewoond. Verder probeer ik me te verdiepen in de Aziatische keuken maar ook de Libanese, Turkse en Mexicaanse keuken trekken mij erg aan. Naast eten, koken en bakken hou ik van interieur design en werk ik graag met dieren.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik sta er van open om van iedereen te leren. Ik denk dat het juist leuk is om te inspireren en geïnspireerd te worden. Ik kijk uit naar alle lekkere gerechten die we met elkaar kunnen maken en de verhalen die ieder te vertellen heeft!
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Mijn reizen
Oproepen

"You cant live a full life on an empty stomach"

Anna, Den Haag
2022-05-30

Bekeken: 487

Aangemeld: 0

Gereageerd: 10

Hoi allemaal, Ik ben ontzettend gek op koken maar ik mis eigenlijk wat leuke mensen om deze passie mee te delen! Zelf woon ik momenteel in Laak maar het lijkt me fantastisch om 1 x per week / 2 weken met een klein clubje uit Den Haag bij elkaar te komen om lekker te koken, elkaar te inspireren en bovenal leuke gesprekken te voeren. Ik ben zelf 25 maar iedereen tussen 20 en 30 kan zich aansluiten. Ik denk dat we allemaal onze challenges hebben in deze fase. Sommige zijn op zoek naar een baan, andere proberen af te studeren en bijna iedereen probeert zijn draai te vinden. Het lijkt me super waardevol om juist in deze belangrijke en dynamische fase ervaringen te delen en te sparren. We kunnen bijvoorbeeld rondom een thema of keuken een leuk gerecht maken met elkaar, een baksel uitproberen of samen ergens gaan eten in Den Haag. Het lijkt me daarnaast ook leuk om bijvoorbeeld een boek samen te lezen en gedachten te delen? Wine and a book? Allemaal ideeën en het is ook up to jullie natuurlijk! Mocht je denken, dit lijkt mij wel gezellig dan kan je me natuurlijk een berichtje sturen of reageren. Groetjes, Ann.

https://www.eetclub.nl