Hallo, ik ben Amber Visch
lid sinds June 2022
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 24

Hi! Ik ben Amber, 23 jaar en woon al vier jaar in Amsterdam. Afgelopen maand heb ik mijn bachelor muziekwetenschap afgerond en ga na de zomer beginnen aan een master Conflict Resolution and Governance. In mijn vrije tijd hou ik van muziek maken: ik zing, speel gitaar en schrijf af en to eigen muziek. Ook ben ik altijd in voor een leuke wandeling, een wijntje op het terras, een interessante film bekijken met mijn cinevillepas, lezen, en natuurlijk koken! In koken vind ik zelf enorm veel voldoening: het ontspant en het is altijd erg leuk om te zien hoe anderen van de nieuwste receptjes genieten. Ik kook met name veel Ottolenghi en Midden-Oosterse gerechten (vooral Palestijns eten), maar zou me graag meer willen verdiepen in Mexicaans, glutenvrij Italiaans, en Zuid-Oost Aziatisch eten. Voor een eetclubje zoek ik dan ook meiden rond dezelfde leeftijd en fase, eind studie/begin werkend, die ook vooral voor de gezelligheid samen willen koken en eten, maar ook een beetje om van elkaar te leren en nieuwe recepten/kook technieken uit te proberen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet zelf glutenvrij vanwege een glutenintolerantie. Af en toe eet ik kleine beetjes gluten, maar over het algemeen niet. Het zou daarom leuk zijn om onder andere nieuwe glutenvrije recepten te leren en uit te wisselen!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Glutenvrij
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Op zoek naar een gezellig eet- en kookclubje met meiden van midden-twintig in en rondom Zuid, glutenvrij is een pre!

Amber Visch, Amsterdam
2022-06-14

Bekeken: 265

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi! Ik ben Amber, 23 jaar, woon al vier jaar in Amsterdam en ben op zoek naar een eetclubje met wat meiden rond dezelfde leeftijd en levensfase. Afgelopen maand heb ik mijn bachelor muziekwetenschap afgerond en ga na de zomer beginnen aan een master Conflict Resolution and Governance. In mijn vrije tijd hou ik van muziek maken: ik zing, speel gitaar en schrijf af en to eigen muziek. Ook ben ik altijd in voor een leuke wandeling, een wijntje op het terras, een interessante film bekijken met mijn cinevillepas, lezen, en natuurlijk koken! In koken vind ik zelf enorm veel voldoening: het ontspant en het is altijd erg leuk om te zien hoe anderen van de nieuwste receptjes genieten. Ik kook met name veel Ottolenghi en Midden-Oosterse gerechten (vooral Palestijns eten), maar zou me graag meer willen verdiepen in Mexicaans, glutenvrij Italiaans, en Zuid-Oost Aziatisch eten. Voor een eetclubje zoek ik dan ook meiden rond dezelfde leeftijd en fase, eind studie/begin werkend, die ook vooral voor de gezelligheid samen willen koken en eten, maar ook een beetje om van elkaar te leren en nieuwe recepten/kook technieken uit te proberen!

https://www.eetclub.nl