Hallo, ik ben Lajenda van de Waardt
lid sinds June 2022
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi, Ik ben Lajenda, 30 jaar en woonachtig in Groningen sinds 2010. Na mijn studie ben ik in het gezellige Groningen blijven plakken en heb ik ondertussen een huis gekocht samen met mijn vriend. We wonen in Coendersborg samen met onze 2 katten. Mijn grootste hobby is koken. Ik ben er elke dag mee bezig en geniet ervan om elke keer weer iets nieuws te proberen. Op de vraag of ik een favoriete keuken heb, kan ik geen antwoord geven. Ik vind namelijk echt alles lekker. Van heerlijke eigen gefabriceerde Mexicaanse wraps, zelf gemaakte Italiaanse ravioli tot aan Japanse Gyoza’s!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust echt werkelijk alles, alleen met witlof maak je mij niet blij. Doordeweeks eten wij vaak vegetarisch en in het weekend wel vlees.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Lekker eten, borrelen en gezelligheid!

Lajenda van de Waardt, Groningen
2022-06-27

Bekeken: 260

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, Ik ben Lajenda 30 jaar en ik ben op zoek naar gezelligheid. Mijn vriendinnen zijn ondertussen de stad uit vertrokken na de studie en daarom zou ik graag nieuwe mensen willen ontmoeten. Het lijkt me leuk om een eetclubje te beginnen. Zelf hou ik erg veel van koken, lekker eten en borrelen. Ook ga ik graag de stad in om leuke restaurantjes te ontdekken. Ik lust echt alles en heb geen allergieën. Ik dacht aan een eetclubje met 4-5 mensen tussen de 25-35 jaar. Lijkt het jou leuk om een eetclubje te starten, stuur mij dan een berichtje

https://www.eetclub.nl