Hallo, ik ben Marijn
lid sinds June 2022
your image

Woonplaats: Zwolle

Hoi! Ik ben Marijn, ik ben 21, studeer Engels in Utrecht, en ben onlangs verhuisd naar Zwolle (assendorp). Hieronder wat verdere informatie: - Ik speel graag D&D (of andere TTRPG spellen) al ben ik ook nog op zoek naar nieuwe mensen om mee te spelen. - Bordspellen in het algemeen zijn een favoriet - Doe zo af en toe een poging tot hardlopen - Persoonlijk van mening dat gender nergens op slaat en je gewoon moet doen waar je blij van wordt Verdere hobby's zijn: bijenhouden, breien, (balkon)tuinieren, en tekenen.
Alles wat we moeten weten over jou?
- Ik kan om de een of andere reden niet echt eieren of kaas eten. Dit lukt vaak wel als het Verwerkt is in dingen, maar niet altijd. Het is officieel geen allergie maar een prettig gevoel is anders, wou dat ik een uitsmijter kon eten. - ik weiger mee te doen aan dieetcultuur en "schoon eten" trends, ze zijn onzin en in het ergste geval ronduit gevaarlijk.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Samen/omstebeurt koken, en (bord/tabletop)spelletjes spelen in Zwolle

Marijn, Zwolle
2022-06-29

Bekeken: 201

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi allemaal, ik Marijn (21, binnenkort 22) en ik ben pas verhuisd naar Zwolle (assendorp) en ik zou graag wat nieuwe mensen willen leren kennen!

Het lijkt me leuk om ongeveer wekelijks (of tweewekelijks) af te spreken en dan om de beurt te koken :) (we kunnen de boodschappen in een wiebetaaltwat lijst gooien)

Ook ben ik altijd in voor een bordspelletje (al moet ik mijn verzameling nog wat opbouwen), of D&D (of andere RPGs) gerelateerde dingen! Als dit je wat lijkt, laat het me maar weten! :)

https://www.eetclub.nl