Hallo, ik ben Job
lid sinds July 2022
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: man

Leeftijd: 32

Hoi, mijn naam is Job en ik woon in Arnhem samen met mijn kat Dennis. Ik hoop hier mensen tegen te komen waarmee ik leuke dingen kan doen. Ik vind koken leuk , motor rijden, wijn, terrassen, formule 1, avondjes uit en nog veel meer. Ben je nieuwsgierig? Stuur gerust een berichtje.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben geen vis of schelpdieren eter
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

NIEUW NIEUW NIEUW

Job,
2023-11-19

Bekeken: 109

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, Ik ben 32 en woon in Arnhem. Ik zou het leuk vinden om met mensen uit de omgeving een eetclubje te beginnen om 1 keer per maand af te spreken en tussentijds spontaan een wijntje te doen. Ik vind koken leuk, maar koken is een stuk leuker als je het samen met elkaar doet. Iedereen is welkom en ik hoor graag van je. Je mag hieronder reageren of stuur mij gerust een priveberichtje. Groetjes Job

nieuwe eetclub Arnhem en omstreken

Job, Arnhem
2023-10-12

Bekeken: 294

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi hoi, leuk dat je dit leest. Via deze weg hoop ik leuke mensen tegen te komen waar ik een eetclubje mee kan beginnen. Ik werk in de evenementenbranche en daarnaast ben ik nog 1 dag in de week slager. Ik heb dus een beetje verstand van vlees. Ik woon samen met mijn kat Dennis in Arnhem en ik ben 32 jaar. Naast het eten en koken lijkt het mij ook leuk om te borrelen of een spelletje te doen met een goed glas wijn. Hopelijk hoor ik iets van je en misschien tot snel

Gezelschapsclub Arnhem en omgeving

Job, Arnhem
2023-09-27

Bekeken: 252

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi lieve mensen, ik ben Job, 32 jaar en ik woon samen met mijn kat Dennis in Arnhem Zuid. Het lijkt mij leuk nieuwe mensen te leren kennen en gezelschapsclubje te beginnen waarbij we 1 keer per maand of misschien meer af spreken om iets leuks te doen. Dit kan een avondje lekker koken zijn, maar ook een spelletjes avond, formule 1 kijken, de stad in of iets anders als iemand een leuk idee heeft. Dus woon je in de omgeving Arnhem, ben je rond de 30 en lijkt het je leuk om net als ik ook nieuwe mensen te leren kennen en leuke dingen te doen? Dan zie ik graag een berichtje tegemoet.

Nieuwe contacten

Job, Arnhem
2022-09-25

Bekeken: 266

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, ik ben Job (31) uit Arnhem en ik zoek nieuwe contacten om mee te borrelen, te koken, motor te rijden of iets te ondernemen. Ik hoor graag van je.

Italiaanse keuken ontdekken?

Job, Arnhem
2022-07-12

Bekeken: 356

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, ik ben opzoek naar mensen die samen met mij de Italiaanse keuken willen ontdekken met daarbij een lekkere wijn en om andere leuke dingen mee te doen.

Nieuw hier en benieuwd naar jou.

Job,
2022-07-12

Bekeken: 210

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, wat leuk dat je dit leest. Mijn naam is Job en ik ben nieuw hier. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen en dat werkt het beste smaak en gezelligheid. Ik zoek mensen om samen mee te eten, om mee te gaan motor rijden of een andere activiteit mee te doen. Stuur mij gerust een berichtje als je mee wil weten. Hoor ik snel van je?

https://www.eetclub.nl