Hallo, ik ben Eva
lid sinds July 2022
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 25

Ik ben Eva, 23 jaar en woon heel fijn in het mooie Utrecht. Ik houd mij vanaf jongs af aan graag bezig met alles wat met eten te maken heeft. Zo kijk ik graag naar 24Kitchen voor inspiratie, vind ik het (voor)bereiden van een diner voor vrienden erg leuk om te doen, ga ik in het buitenland als eerste op zoek naar onbekende producten in de supermarkt en bezoek ik graag restaurants om nieuwe smaken te ontdekken. Mij lijkt het tof om mensen te leren kennen met dezelfde passie, die samen willen koken, dineren en eettentjes willen uitproberen onder genot van een lekker drankje en een goed gesprek.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik probeer bewust minder vlees/vis/zuivel te eten en houd hier graag rekening mee bij het bereiden van eten. Verder sta ik open voor alles!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Oproepen

Kook- en eetclub in Utrecht

Eva, Utrecht
2022-07-20

Bekeken: 362

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Ik ben Eva, ben 23 jaar en woon heel fijn in het mooie Utrecht. Ik houd mij vanaf jongs af aan graag bezig met alles wat met eten te maken heeft. Zo kijk ik graag naar 24Kitchen voor inspiratie, vind ik het (voor)bereiden van een diner voor vrienden erg leuk om te doen, ga ik in het buitenland als eerste op zoek naar onbekende producten in de supermarkt en bezoek ik graag restaurants om nieuwe smaken te ontdekken. Mij lijkt het tof om mensen te leren kennen met dezelfde passie, die samen willen koken, dineren en eettentjes willen uitproberen onder genot van een lekker drankje en een goed gesprek. Zie jij dit ook zitten, stuur mij een berichtje! Liefs, Eva

https://www.eetclub.nl