Hallo, ik ben Iris
lid sinds August 2022
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Hooi! Ik ben Iris, 29 jaar en werkzaam in het sociale domein. In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker de natuur in te gaan, te borrelen en zo nu en dan te sporten. Het lijkt me leuk om mijn netwerk hier in Groningen te verbreden en ongedwongen regelmatig met wat mensen een avondje ontspannen te eten. Ik hou van goede gesprekken, borrelen en ben groot voorstander van spelletjes doen. Toegegeven koken is niet mijn grootste hobby of talent, maar voor gasten doe ik natuurlijk veel moeite! ;-) Lijkt het je leuk om in contact te komen, laat dan even een berichtje achter. Ciao!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik sta open voor verschillende keukens en eet over het algemeen alles. Mogelijk heb ik wel een allergie voor schaaldieren.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Eten (Lees borrelen!)

Iris, Groningen
2022-08-13

Bekeken: 562

Aangemeld: 0

Gereageerd: 9

Hallo! Ik ben Iris, 29 jaar en sinds 5 jaar woonachtig in het mooie Groningen. Het lijkt me gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten en ongedwongen in afstemming regelmatig voor elkaar te koken met een lekker glas wijn (of speciaal biertje) erbij. Ik ben helaas geen topchef dus verwacht geen culinaire hoogstandjes.. Maar zoals je uit het bericht wellicht kan opmaken ben ik wel goed in borrelen ;-) Daarnaast ben ik spelletjesfanaat, hou ik van de natuur, lezen en vintage! Laat een berichtje achter als je samen een groep wil opstarten of er mogelijkheid is om me aan te sluiten bij een bestaande eetclub. Ciao!

https://www.eetclub.nl