Hallo, ik ben Ilse
lid sinds September 2022
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 24

Hoi! Ik ben Ilse, 23 jaar en woon en werk sinds een een jaar in Amsterdam. Ik heb het super naar mij zin hier, maar graag zou ik nieuwe mensen willen leren kennen! Ik ben altijd in voor spelletjes, een goede film, wandeling, biertje op het terras of doorzakken in de kroeg. Ook vind ik het super leuk om samen te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Het maakt mij niet uit wat doen, als we maar samen iets leuks kunnen doen en Amsterdam ontdekken! Liefs
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Sociale Media
Oproepen

Leuke en enthousiaste mensen gezocht :)

Ilse, Amsterdam
2023-09-22

Bekeken: 213

Aangemeld: 0

Gereageerd: 6

Hoi! Ik ben Ilse, 23 haar en ik woon nu 1.5 jaar in Amsterdam. Naast werken ben ik het graag onder de mensen. Ik probeer consistent sporten onder de knie krijgen maar lekker eten vind ik veel leuker en dat gaat nog niet helemaal samen. Daarnaast vind in het leuk om nieuwe mensen te leren kennen . Mijn vorige eetclub kwam helaas niet van de grond, maar tijd voor een nieuwe poging omdat het mij erg leuk lijkt! Dus denk jij er net zo over? Dan hoor ik het graag! We hoeven natuurlijk niet (alleen maar) te koken, spelletjes spelen, borrelen, de stad ontdekken of wat anders leuks. Ik ben overal voor in! Hopelijk tot snel :)

Gezellige, sociale en enthousiaste mensen gezocht voor het uitproberen van nieuwe recepten en lang natafelen!

Ilse, Amsterdam
2022-10-02

Bekeken: 392

Aangemeld: 0

Gereageerd: 10

Ha allemaal! Sinds een halfjaartje woon ik nu in Amsterdam en ik zou het heel leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten middels een eetclubje! Ik ben 22 jaar oud en ik ben een ontzettende spelletjes fanaat (wie weet, socializen, koken en spelletjes spelen is mijn ogen sowieso een goede avond)), kook graag met vrienden of probeer een nieuw restaurant uit. Ook probeer ik geregeld te sporten en drink ik graag een biertje op het terras of in de kroeg. Duuus lijkt het je gezellig laat het dan vooral weten en wie weet spreken we elkaar snel! :) Liefs!

https://www.eetclub.nl