Hallo, ik ben Fleur
lid sinds September 2022
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hi, ik ben Fleur, ik ben 27 en woon in Utrecht. Ik ben opgegroeid in Veenendaal en woon nu ongeveer 8 jaar in Utrecht. Ik werk bij een accountancy en consulting bedrijf in Amsterdam als HR Business Partner. Het lijkt me leuk om meer mensen te leren kennen door middel van koken, bakken en eten :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben geen masterchef, maar ik vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen en gezellige restaurantjes in Utrecht te proberen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Eetclubje gezocht!

Fleur, Utrecht
2022-10-06

Bekeken: 455

Aangemeld: 0

Gereageerd: 13

Hi, ik ben Fleur, 27 jaar en ik woon in Utrecht. Ik werk als HR Business Partner bij een accountancy/ consulting firm in Amsterdam. Ik houd van lekker eten, dansen, lezen, bakken, koffietjes en leuke dingen doen met vrienden. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen en met elkaar te koken, te borrelen en naar nieuwe restaurantjes/koffietentjes in Utrecht te gaan. Daarnaast ben ik altijd in om andere leuke activiteiten te doen, zoals kanoën, terrasje pakken of spelletjes te spelen! Spreekt dit je aan en lijkt het je gezellig om eens in de zoveel tijd af te spreken? Stuur dan een berichtje en wie weet tot snel :)

https://www.eetclub.nl