Hallo, ik ben Dineke
lid sinds August 2023
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Hoi, ik ben Dineke - een gelukspsychologe en docent/onderzoeker (‘enjoyment in relationships’) binnen de psychologie aan de Radboud Universiteit. Heb in 2017 mijn baan opgezegd om te gaan reizen en sinds enkele jaren weer terug in NL en sinds kort weer in Nijmegen. Zou graag net als voorheen weer deel uit willen maken van een gezellige eetclub.
Alles wat we moeten weten over jou?
Zelf ben ik vegan maar in de vorige eetclub waar ik lid van was voor ik ging reizen werd er soms ook vegetarisch gekookt en een enkele keer vis gemaakt (geen vlees overigens) en voor mij werd dan iets gelijkwaardigs vegan gemaakt qua smaakbeleving en dat werkte goed dus nu ook prima!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Topkoks
Mijn reizen
Oproepen

Wie sluit er aan bij deze gezellige vegan eetclub?

Dineke,
2024-05-10

Bekeken: 200

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Vind je koken heel erg leuk en wil je jouw liefde voor heerlijke gerechten delen met gelijkgestemde vrouwen in Nijmegen of nabije omgeving? Kom dan bij onze eetclub waar smaak, vriendschap en samen gezellige avonden creëren, centraal staan. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of net begint met het ontdekken van de plantaardige keuken, je bent van harte welkom! :-) Elke zes weken komen we (4 vrouwen) samen voor een smakelijke kookervaring. Een van ons verzorgt een heerlijk driegangendiner, met bijpassende drankjes om de avond compleet te maken. Een kans om nieuwe recepten uit te proberen en jouw favoriete smaken te delen. We zijn nu met 3 deelneemsters en kijken uit naar een leuke aanvulling! :-)

https://www.eetclub.nl