Hallo, ik ben Renate Donner
lid sinds September 2023
your image

Woonplaats: Hillegom

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 56

Ik ben een vrouw van 55 jaar, werkzaam in de eerstelijnszorg. Ik ben niet bijzonder goed ik koken, maar het lijkt me ontzettend leuk om samen met andere mensen te koken en te eten. Het sociale aspect vind ik met name belangrijk; nieuwe mensen leren kennen, en daarnaast vind ik het leuk om me op het gebied van koken te ontwikkelen. Zelf eet ik wel bewust, dat wil zeggen gezond en rekening houdend met zo min mogelijk voedselverspilling, ik omschrijf mezelf als flexetariër.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet graag vis en heel af en toe een beetje kip, verder hou ik het bij vegetarisch. Helaas heb ik wel wat beperkingen in mijn voedselkeuze door mijn prikkelbare darm (tarwe gluten eet ik beperkt en knoflook en uien vallen niet zo goed)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Eetclub Hillegom en omstreken

Re

Renate Donner, Hillegom
2023-09-18

Bekeken: 211

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om eens per maand bijeen te komen om samen te koken en te eten. Gewoon om nieuwe contacten te maken en elkaar te inspireren in de keuken. Zelf ben ik geen goede kok, maar het lijkt me leuk om van elkaar te leren. Wat leeftijd betreft heb ik geen voorkeur; iedereen is welkom. Zelf denk ik aan een groepsgrootte van maximaal 6 personen.

https://www.eetclub.nl