Hallo, ik ben Virginia
lid sinds August 2013
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 38

Hi ladies! Zou het leuk vinden nieuwe dames te ontmoeten om mijn kring een beetje uit te breiden. En hoe kan dat beter dmv samen koken, eten en borrelen. Afwisselend bij elkaar thuis en af en toe id stad. Gaat vooral om het samen zijn, kletsen en luisteren met openheid & gezelligheid. Ik woon samen, reis graag en doe oa aan crossfit, yoga en sta open in het leven:-) Wie o wie?:-)
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen allergieën
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kooktijdschriften
Oproepen

Food & Friends in/rond Amsterdam

Virginia,
2020-05-11

Bekeken: 320

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hi ladies! Leuk om nieuwe dames te ontmoeten in de buurt en regio om mn vrienden kring iets uit te breiden, en hoe kan dat beter dmv samen koken, eten en borrelen. Zoiets als 1x pm bij elkaar koken.. bijpassende wijnen erbij.. van elkaars recepten proeven.. en ook gezellig elkaar buiten de club te kunnen zien..:-)

Ik woon samen, reis graag en doe oa graag aan crossfit, yoga en sta open in het leven:-)

Wie o wie:-)?

 

Kokkerel clubje@ Amsterdam

Virginia, Amsterdam
2016-10-05

Bekeken: 459

Aangemeld: 2

Gereageerd: 2

Kookliefhebbers uit Amsterdam! Zou jij ook je vriendenkring willen uitbreiden binnen het Amsterdamse leventje? En dat dmv elkaar verrassen met heerlijke eigen bedachte gerechten, nieuwe-bijpassense wijnen uitproberen? Ik ben zelf een 35-jarige meid en woon in de buurt van het hoofddorpplein en zou het leuk vinden andere meiden/dames te ontmoeten om heerlijk mee te koken, eten en over van alles in het leven te kletsen en te kunnen delen. Frequentie: +/- 1x per maand Waar: om beurten bij iemand thuis (of bij wie het schikt) Wat: om beurten voor elkaar koken of samen koken Leeftijd: just be open & yourself with passion for food Best! Virginia

https://www.eetclub.nl