Hallo, ik ben Bianca
lid sinds January 2024
your image

Woonplaats: Boskoop

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 36

Van origine een Zeeuwse die via Rotterdam, Haarlem, Brielle nu een paar jaar in Boskoop woont. In Rotterdam had ik ook een eetclub en dit was altijd super gezellig. Ik (36) woon samen met mijn man (35), bonuszoon (9) en zoontje (2). We hebben 2 boomer hondjes. Graag zou ik mijn sociale leven hier in Boskoop ook iets uitbreiden. Ik heb een prima leven met leuke vrienden, maar wat meer in de buurt zou me wel aanspreken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Wij lusten alles en zouden het liefst ook een eetclub vormen met een of meerdere stellen die ook nagenoeg alles eten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Topkoks
Oproepen

Op zoek naar gezellige meiden omgeving Boskoop

Bianca,
2024-01-02

Bekeken: 71

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi, Ik woon sinds 3 jaar in Boskoop en ik zou, naast mijn vriendinnen die ik elders in het land heb, hier in de omgeving van Boskoop ook graag mijn sociale leven wat meer willen opbouwen. Ik ben altijd in voor een borreltje, een wandeling, iets leuks met de kinderen doen, lekker uit eten gaan etc. Ik ben 36, heb een zoontje van 2 en een bonuszoon van 9. Ik werk 4 dagen in de week, vrijdag is mijn vaste vrije dag. Het liefst op fietsafstand van Boskoop. Mocht je dit oproepje zien en denken dat is leuk! Stuur me gerust een berichtje :-)

Eetclub omgeving Boskoop

Bianca, Boskoop
2024-01-02

Bekeken: 78

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi, wij zijn Jaco (35) en Bianca (36) uit Boskoop. In Rotterdam was ik ook lid van een eetclub en nu ons nieuwe huis ook echt een thuis begint de worden lijkt het ons leuk om hier ook een eetclub op te starten met 1 of 2 stellen (van een beetje dezelfde leeftijd) uit de omgeving van Boskoop. Gewoon eens in de paar weken lekker eten en vooral een gezellige avond beleven. Mocht deze oproep je aanspreken, stuur me gerust een berichtje. Groetjes, Bianca

https://www.eetclub.nl