Hallo, ik ben Ewoud & Ana
lid sinds January 2024
your image

Woonplaats: Rouveen

Lieve mensen, Ik ben Ana, een 31-jarige spaanse, en samen met mijn man Ewoud, een 30-jarige, vormen we een stel dat tussen Zwolle en Meppel woont. Wij phouden van reizen, krachttraining en genieten van een goede wandeling in de natuur. Onze liefde voor lekker eten en het ontmoeten van nieuwe mensen heeft ons geïnspireerd om ons hier aan te melden. Wij zijn op zoek naar gelijkgestemden om samen culinaire avonturen te beleven en nieuwe vriendschappen te sluiten. Als je ook van goed gezelschap en lekker eten houdt, dan leren we je graag kennen! We kijken uit naar nieuwe ontmoetingen. Met smakelijke groeten, Ewoud & Ana
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen allergiën
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eetclubje Zwolle / Meppel

Ewoud & Ana, Zwolle
2024-01-08

Bekeken: 245

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Lieve mensen,

Ik ben Ana, een 31-jarige Spaanse, en samen met mijn man Ewoud, een 30-jarige, vormen we een stel dat tussen Zwolle en Meppel woont. Wij houden van reizen, krachttraining en genieten van een goede wandeling in de natuur. Onze liefde voor lekker eten en het ontmoeten van nieuwe mensen heeft ons geïnspireerd om ons hier aan te melden. Wij zijn op zoek naar gelijkgestemden om samen culinaire avonturen te beleven en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Of je nu al lid bent van een eetclub of gewoon op zoek bent naar gezelschap, we staan open voor nieuwe connecties. Of het nu gaat om samen koken of simpelweg genieten van een gezellig etentje, we zouden graag mensen in de buurt ontmoeten. Laat van je horen als je geïnteresseerd bent in het delen van culinaire ervaringen of gewoon in goed gezelschap zijn!

Met smakelijke groeten,

Ewoud & Ana

https://www.eetclub.nl