Hallo, ik ben Merel
lid sinds January 2024
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 24

Hee! Ik ben Merel, 24 jaar en woon in Utrecht. Ik ben bijna afgestudeerd en wil graag een nieuw groepje mensen leren kennen. Ik hou van dansen, lezen, wandelen in het bos, naar de film / het theater / een museum gaan, koffie drinken in de stad. Verder vind ik het leuk om te praten over van alles en nog wat: lekker kletsen over je dag, een podcast die je hebt beluisterd, het nieuws, noem maar op :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben op zoek naar mensen van ongeveer mijn leeftijd die het leuk vinden om regelmatig samen (vegetarisch/veganistisch) te eten en af en toe erop uit te gaan!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Oproepen

Samen eten, borrelen of uitjes doen (Utrecht)

Merel, Utrecht
2024-01-10

Bekeken: 170

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Hee! Ik ben Merel, 24 jaar en woon in Utrecht. Ik ben bijna afgestudeerd en wil graag een nieuw groepje mensen leren kennen. Ik hou van dansen, lezen, wandelen in het bos, naar de film / het theater / een museum gaan, koffie drinken in de stad. Verder vind ik het leuk om te praten over van alles en nog wat: lekker kletsen over je dag, een podcast die je hebt beluisterd, het nieuws, noem maar op :) Ik ben op zoek naar mensen van ongeveer mijn leeftijd die het leuk vinden om regelmatig samen (vegetarisch/veganistisch) te eten of borrelen, en misschien er af en toe op uit te gaan!

https://www.eetclub.nl